top of page

Market Research Group

Public·2 members

50 Nijansi Slobodniji.zip


Uzdasi su se počeli otimati na pretpremijernoj projekciji filma Pedeset nijansi slobodniji kad se mišićavi Christian Grey (Jamie Dornan) u jednoj sceni našao pod tušem. Dio gledateljica je izvadio mobitele i fotkama ovjekovječio trenutak. Ovo je, ipak, posljednji put da gospodina Greya gledaju na velikom ekranu. Fifty Shades Freed je posljednje poglavlje planetarno popularne franšize i gospodin Grey će ženskoj publici, sudeći po pretpremijernim reakcijama, očito nedostajati jednom kad se skine s kinoplatna, kao i filmovi nastali prema bestselerima E.L. James.
50 nijansi slobodniji.zipMuškoj baš i ne, hvala vam puno na pitanju, da ne kažemo spank you very much. Nismo čuli nijedan uzdah na golišavu pojavu Anastasije Steele (Dakota Johnson, još uvijek najbolja stavka serijala), a omjer nagosti u filmu im je li-la, zapravo čak i prednjače njezine gole grudi u odnosu na njegove guzove. Jamačno je to zato što su muški gledatelji bili debelo u manjini i došli na projekciju iz kompromisa prema djevojkama. Ono, ja ću s tobom u kino na Pedeset nijansi slobodniji, ti sa mnom na Bratstvo lopova, 12 hrabrih, Otpadnike ili Black Panthera.


Kasnije, u jednom trenutku, dvije gledateljice do vašeg kritičara čak su uskliknule Daaaj! kad je izgledalo da je seks prekinut u pola scene. Nastavio se, ali opet stao, odnosno akteri nisu otišli do kraja u spolnom odnosu, jedino u Anastasijinom sjećanju ili zamišljaju. Mnogi će nakon Pedeset nijansi slobodniji poželjeti da su sami zamislili finalno poglavlje i happily ever after za Anastasiju i Christiana, tj. da je serijal stao na kraju drugog filma, najavom vjenčanja s kojim filmske romanse većinski bajkovito završavaju.


koliko se može zaključiti (i dosadašnja iskustva, ne samo ove godine), u nas od ovog "vid'la žaba gdje konja potkivaju ..." bijednog pokušaja nekritične/nasilne primjene "običaja" razvijenog svijeta (uz kojekakva valentinina, svete patrike, haloviine i ine q/p) jedinu korist imaju oglašivači i oni kojima se objave tih nesnosno iritantnih oglasa plaćaju (tv, radio, plakati, portali, bla). a tko nasjedne na te trgovačke sljeparije, bolje nije zaslužio. pravi hadžija kupuje samo ono što mu i kad mu je neophodno (i tad traži popust i cjenka se s bandom). današnji petak ionako (još) nije crn, već više tmuran u pedeset nijansi sive, s kišom i smrzavicom. 350c69d7ab


https://soundcloud.com/valvikmajjidm/cara-download-dan-instal-miracle-thunder-282-crack-link

  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    Group Page: Groups_SingleGroup
    bottom of page